Speeddaten Utrecht

Bij een speeddate in Utrecht maak je veel kans op een match. Onder begeleiding van onze eigen hostess kun je tegen een zeer scherpe prijs een leuke avond speeddaten in Utrecht. Bij binnenkomst ontvang je een lekker gratis drankje en gedurende de speeddate avond in Utrecht krijg je ook diverse lekkere hapjes. Tijdens het speeddate event in Utrecht ontmoet je maar liefst 15 tot 20 andere vrijgezellen uit de regio. Om een deelname ticket te bemachtigen kun je onderaan direct boeken of kijk anders eens in de complete speeddate agenda. Speeddaten Utrecht is laagdrempelig en voor vele leeftijdscategorieën. 

Een speeddate Utrecht eng?

Speeddating Utrecht is zeker niet eng. En ja, iedereen is natuurlijk een beetje gespannen maar dat is meestal direct na binnenkomst weer over. Voor je het weet ben je al aan het daten met je eerste date. Een speeddate avond in Utrecht staat garant voor veel plezier en gezelligheid. Het is de kans om in een relatief zeer korte tijd heel veel andere singles te ontmoeten. Pak die kans en doe eens mee.

 

Wat te verwachten van speeddating Utrecht

Je kansen bij het speeddaten in Utrecht liggen op ruim 90%. De meeste deelnemers hebben zelfs meer dan 1 match en sommige vinden er ook daadwerkelijk een partner. Nadat je hier je ticket hebt gekocht ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Bij elk event staat meer informatie over waar je precies moet zijn, route en parkeren. Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje en neem je plaats aan jouw eerste speeddate tafel. Na elke 4 minuten daten, schuiven de heren een plaatje door. Aan het einde van de speeddate Utrecht ontvang je direct je match uitslag per e-mail. Je mag uiteraard ook elders mee doen, zo is er ook regelmatig een speeddate in Arnhem of een speeddate in Eindhoven.

speeddate event Utrecht

Speeddaten Utrecht - Ook speeddate lesbie Utrecht

Er wordt ook regelmatig een speeddate voor lesbiennes in Utrecht georganiseerd. Ook hier doen zo’n 30 tot 40 dames aan mee die allemaal op zoek zijn naar de liefde. Speeddating voor Lesbiennes is goed georganiseerd en onze hostess zorg er voor dat je een top avond zult hebben. Heb je nog vragen, contact ons gerust even en kijk even op de pagina FAQ. Wil je deze nieuwe uitdaging ook eens proberen, doe dan gewoon eens mee en probeer het uit!

[search4love categorie=”Utrecht”]