Speeddaten Rotterdam

Een speeddate in Rotterdam geeft je veel kans om een nieuwe liefde te ontmoeten. Bij het speeddaten in Rotterdam doen er 15 tot wel 20 vrijgezellen mee uit de regio. Je hebt dan een hele grote kans op minimaal 1 match. De speeddate avond in Rotterdam is goed georganiseerd en onze eigen hostess zorgt er voor dat alles vlekkeloos verloopt. De kans dat je met online dating 20 singles treft van jouw leeftijdsgroep uit de regio is minimaal. Ook spreek je bij speeddating in Rotterdam de mensen echt face to face en ziet direct hoe iemand reageert en zich gedraagt. We hebben door het hele land events waarbij je natuurlijk ook eens zou kunnen deelnemen. Kijk eens bij speeddaten Utrecht of speeddaten Den Haag. Bekijk anders eens de complete agenda.

Speeddate Rotterdam hoe gaat dat?

Een speeddate in Rotterdam begint al met het boeken van je deelname ticket. Kijk even onderaan deze pagina of in de agenda. Na het boeken ontvangt je direct een bevestigings e-mail van je deelname. Bij elk event staat onder ‘meer informatie’ of door op de foto te klikken alle benodigde info. Je vind er o.a. het adres, de tijd, waar te parkeren, de route, etc. 

Eenmaal aangekomen bij het speeddate event Rotterdam, vangt onze hostess je direct op bij de ingang en helpt je op weg. Na een korte uitleg start je eerste date van 4 minuten en spreek je steeds een andere single. Daarna schuiven de heren een plaats door. Aan het einde van de speeddate Rotterdam ontvang je de match uitslag direct in je mailbox. Je ontvangt de voornaam en mailadres van degene waar je dus een wederzijdse ‘ja’ mee had.

speeddaten Rotterdam

Speeddating Rotterdam - probeer het uit en ervaar het zelf!

Twijfel je nog om mee te doen of ga je het eens proberen, vele gingen je al voor en alle deelnemers geven altijd aan dat het zo gezellig en leuk is om te doen. Er wordt veel gelachen en je bent er eens een leuk avondje mee uit. Voor een lage prijs krijg je een compleet georganiseerde speeddate in Rotterdam. Helemaal begeleid door een professionele hostess, gratis een eerste drankje en hapjes en we regelen veel leuke vrijgezellen om mee te praten. Heb je nog vragen, contact ons gewoon even en kijk eens onder de FAQ. Hopelijk zien we je snel!

[search4love categorie=”Rotterdam”]