Speeddaten Den Haag - doe ook mee!

Een speeddate in Den Haag mag je niet missen omdat dit voor singles uit de regio ontzettend leuke avondjes uit in Den Haag zijn! Bij het speeddaten in Den Haag ontmoet je in totaal wel 20 andere vrijgezellen en spreek je ze allemaal face to face. Geen nepprofielen of fakers dus maar echte mensen. Binnen twee uur maak jij kennis met al deze leuke mensen terwijl je bij online dating erg je best moet doen om er slechts een date uit te halen. Ook is er bij een speeddate in Den Haag altijd professionele begeleiding van onze eigen hostess aanwezig. Je kunt zelfs op meerdere locaties deelnemen zoals bij een speeddate in Rotterdam of een speeddate in Amsterdam, je bent overal welkom!

Hoe verloopt een speeddate in Den Haag?

Een speeddate avond in Den Haag verloopt altijd gezellig en je maakt ruim 90% kans op een match. Veel deelnemers hebben zelfs meerdere matches waardoor de kans op het ontmoeten van een partner groot is. Bij speeddating Den Haag spreek je steeds 4 minuten met een andere single, daarna schuiven de mannen een tafel door. Aan het eind van het speeddate event Den Haag ontvang je direct je match uitslag in je mailbox.

Speeddating Den Haag eng?

Een speeddate is zeker niet eng maar we begrijpen dat je een beetje zenuwachtig kunt zijn. Een troost is dat alle deelnemers gespannen zijn en dat dit in de praktijk altijd heel snel over is. Laat de speeddate in Den Haag gewoon over je heen komen en je zult zien dat het ontzettend leuk is. Heb je vragen, contact ons even of kijk bij de FAQ.

speeddaten Den Haag

Speeddaten Den Haag kan dat samen?

Wil je graag samen naar een speeddate Den Haag, dan kan dat uiteraard ook. Boek dan wel beiden even je eigen ticket zodat we van ieder de gegevens hebben die we nodig hebben voor het matchen. Mocht je eens iets bijzonders willen doen maar wel samen, boek dan eens een ticket voor een Duo Single Diner. Je gaat dan als duo deelnemen aan een zes gangen diner waarbij je elke gang een ander single duo spreekt. Probeer het gerust uit en laat ons weten hoe het was. In de complete agenda kun je ook selecteren op soort event en kies dan Duo Single Diner.

[search4love categorie=”Den Haag”]