Speeddaten Breda - Brabantse gezelligheid!

Een speeddate in Breda staat garant voor een avond Brabantse gezelligheid. Bij het zeer gastvrije Bouvigne staan de mensen voor de deelnemers klaar. Onze eigen hostess vangt je netjes op bij de entree en heet je welkom met een lekker gratis welkomstdrankje. Het speeddaten Breda is altijd geslaagd en er wordt veel gelachen. Op een speeddate avond Breda spreek je al gauw zo’n 15 tot wel 20 andere vrijgezellen uit de regio. 

De meeste deelnemers doen voor een eerste keer mee en zijn al net zo zenuwachtig als jij. Geen zorg want alles is goed georganiseerde en wordt ook een duidelijke uitleg gegeven. Probeer het zelf eens uit en ervaar hoe leuk dit is. Natuurlijk kun je ook mee doen met o.a. speeddaten in Eindhoven of speeddaten in Arnhem. Bekijk eens de complete agenda.

speeddaten in Breda waar de liefde bloeit!

De kans op een klik bij speeddaten in Breda is behoorlijk groot want je maakt wel 90% kans op een match. Veel deelnemers hebben zelfs meerdere matches. Ook wij staan er vaak nog versteld van hoe makkelijk het allemaal gaat. Je spreekt dan ook tijdens speeddating Breda zo’n 20 andere vrijgezellen. Dat lukt zeker niet bij een online dating site! Ook ontmoet je hier echte mensen, face to face en zie je hoe iemand er in het echt uitziet, regageert en zich gedraagt. 

Hoe werkt speeddating Breda?

Je boekt eenvoudig je deelname ticket onderaan deze pagina of in de complete agenda en je ontvangt direct een mailtje met de bevestiging. Bij elk event staat ‘meer informatie’ met het locatie adres, parkeren, route etc.

Bij aankomst wordt je opgevangen door onze hostess en volgt er nog een korte en duidelijke uitleg. Iedere deelnemer neemt plaats aan zijn of haar tafel en na een startsignaal start je eerste gesprek. Een speeddate in Breda gaat echt vanzelf. De mannen wisselen na elke speeddate van 4 minuten van tafel en zo spreek je in zo’n 2 uur 15 tot 20 singles. Je geeft steeds na elk gesprekje aan of er wel of geen eerste klik was. Na afloop ontvang je dan van elke match (wederzijdse ‘ja’) een mailtje met de voornaam en het e-mailadres van de andere single.

Tips voor een speeddate Breda

Een paar tips. Je hoeft weinig aan voorbereidingen te doen. Zorg dat je er top uitziet, je lekker ruikt, niet te overdadig, een kapper hebt bezocht en praat niet direct over je ex.

speeddate Breda

NIEUW in Breda - Duo Single Diners

In Breda zijn we gestart met de zogenaamde Duo Single Diners. Wil je samen met een vriend of vriendin mee doen met een gezellige speeddate avond in Breda, probeer dan eens een Duo Single Diner. Een licht zes gangen diner van steeds 20 minuten waarbij je steeds een ander Duo spreekt. Ook hier onder begeleiding van een professionele hostess en je ontvangt dezelfde avond je match uitslag. Probeer het uit en laat ons weten hoe het was! Voor vragen neem gerust even contact op of check ook de FAQ.

[search4love categorie=”Breda”]