Speeddaten Amsterdam

Een speeddate in Amsterdam is altijd spannend en ontzettend gezellig! Onze hostessen regelen een top avondje voor je bij een super sfeervolle locatie aan de rand van de stad. Ben jij ook op zoek naar een leuke date of zoek je een vaste partner?, dan is speeddaten in Amsterdam iets voor jou. Je ontmoet er 15 tot wel 20 andere vrijgezellen en dat in een sfeervolle en romantische setting. Zenuwen hoef je niet mee te nemen want je bent er zeker niet de enige. Verder vangt onze professionele hostess je op en voorziet je van een lekker gratis welkomstdrankje. 

Hoe werkt speeddating Amsterdam?

Een speeddate Amsterdam is laagdrempelig en iedereen kan er aan mee doen. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën waar je op kunt inschrijven. Kijk gerust even in de complete agenda

Eenmaal aangekomen bij het speeddate event Amsterdam op jouw datum meld je je even bij de entree bij onze hostess. Ze legt alles duidelijk uit en voor je het weet ben je al in gesprek met je eerste date. Na elk gesprekje van zo’n 4 minuten schuiven de heren een tafel door en spreek je de volgende single. Na afloop ontvang je direct je match uitslag per e-mail. Alles in vertrouwen natuurlijk!

speeddaten door heel Nederland

Moeite met speeddaten Amsterdam?

Heb je wat moeite met het daten of vind je het eng, we hebben nu ook een partner die je helpt met alle voorbereidingen, een coach waarna je nog beter voorbereid bent op een speeddate event. Je kunt zelfs online een training volgen. probeer het zelf uit en kijk eens op Attractivate

Een speeddate Amsterdam 90% kans op een match!

Bij het speeddaten in Amsterdam maak je meer dan 90% kans op minimaal een match. Veel deelnemers hebben zelfs meerdere matches. In slechts twee en half uur ontmoet je wel 15 tot 20 vrijgezellen van jouw leeftijdsgroep, waar lukt je dit op een online datingsite? Verder is er professionele begeleiding van onze speeddate organisatie aanwezig om jou een onvergetelijke speeddate avond in Amsterdam te geven. Heb je vragen, check ook even de FAQ. Probeer het zelf eens uit en ervaar wat het jou brengt! Uiteraard kun je ook elders eens mee doen, bijvoorbeeld met een speeddate in Utrecht of een speeddate in Den Haag. Boek eenvoudig je ticket hier online.

[search4love categorie=”Amsterdam”]