Speeddaten door heel Nederland

Speeddaten kun je doen door geheel Nederland en brengt singles bij elkaar. Speeddaten4Love zegt het al, je date om je liefde of toekomstige partner te vinden. Wil je gewoon eens heel iets anders dan online daten, dan is dit iets voor jou. Het is laagdrempelig en alles wordt voor je georganiseerd en begeleid door een eigen hostess. Je krijgt altijd een lekker welkomstdrankje en tussendoor hapjes. Zo ontmoet je maar liefst 15 tot 20 singles uit de regio en zijn je match kansen ruim 90%. 

 

Online daten beu - doe mee met speeddaten!

Al zenuwachtig zijn is niet nodig want je bent echt niet de enige. Speeddaten is juist relaxed en ontzettend leuk om te doen. Kies je plaats of kijk in onze complete agenda. Zo kun je eens mee doen met speeddaten in Utrecht of met het speeddaten in Arnhem, maar ook bij het speeddaten in Amsterdam of speeddaten in Rotterdam ben je van harte welkom! Vragen, contact ons even en check de FAQ.

speeddaten

Hoe werkt een speeddate event?

Je koopt hier je speeddate ticket. Kijk in onze agenda en kies op plaats, leeftijdsgroep of soort event. Zodra je geboekt hebt, ontvang je direct een bevestigingsmail en staat je deelname vast! Onder elk event vind je ‘meer informatie’ of klik eenvoudigweg op de foto bij het event. Daar staat de locatie met het adres, de route, tijd, etc. 

Zodra je aankomt bij het speeddate event wordt je opgevangen door onze eigen hostess en ontvang je een gratis drankje. Tijdens het speeddaten krijg je ook gratis hapjes. Na een korte en duidelijke uitleg start je eerste gesprek/date a minuten. Na elke date schuiven de mannen een tafeltje door en zo spreek je op een avond 15 tot 20 vrijgezellen.

Na afloop ontvang je automatisch je matches (je geeft steeds een ‘ja’ of ‘nee’ aan op je speeddatekaart of app) in je mailbox. Zo krijg je de voornaam en het emailadres van degene waar je een wederzijdse ‘ja’ mee had. Probeer het zelf eens uit en laat ons weten hoe het is gegaan.